KantarellstuvningIngenting slår en klassisk kantarellstuvning! Som pålägg på en toast eller omelett. Eller som tillbehör till kött eller stek. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:
Borsta och rensa svampen. Skär bort dåliga bitar och se till att ingen jord följer med. Är svampen mycket svår att få ren så kan du skölja den försiktigt i kallt vatten.
Skala och finhacka löken. Tillsätt grädden och mjölken och låt såsen puttra 10-15 minuter tills den börjar tjockna. Salt, peppra och tillsätt eventuellt sherryn. Smaka av stuvningen och servera varm. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FormbrödBaka lätt med formAtt jäsa bröd i form gör det lätt att lyckas. Enkelt rågbröd är en snabb väg till nybakat bröd! Snabba mat-pannkakorPannkaksfest med franska galetter!
Pannkakor är vardagsmat för många av oss. Lättlagat, snabbt och barnvänligt. Och för en del ett klassiskt måste efter ärtsoppan på torsdagarna. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|