Pastapytt med kantarellerSensommarmat som håller långt in på höstkanten! Squash, pasta och svamp i skön förening. Enkelt och gott. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skiva squashen i tunna skivor. Finhacka löken och skär svampen i bitar. Hetta upp olivoljan och fräs squashskivorna tillsammans med lök tills allt är mjukt och fått fin färg. Ställ åt sidan. Smörstek kantarellerna så de har fin färg. Blanda samman pastan med squashblandningen och svampen. Salta och peppra och blanda på slutet ner osten. Servera genast, gärna med kokt blomkål eller broccoli och en sallad. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Varm vegoVarm vegogryta med quorn och chili!Vego kan smaka fantastiskt. Prova en chili sin carne som inte skäms för sig. LångpannebrödBröd till matenNybakat bröd till maten förvandlar middagen till festmat. Att baka bröd med god fyllning är alltid ett bra knep att lätt fixa det lilla extra. Använd långpannan och välj mellan tre goda varianter på samma typ av bröd. Lättbakat, snabbt och gott! Ett läckert pestobröd med sesamfrön passar såväl grytor som till soppa. Smakrikt blir det med ostbröd med solrosfrön. Eller lägg i soltorkade tomater och baka ett gott olivbröd som passar de fleras varmrätter med tomat i. God mathelg önskar pepparochsalt! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|